50 százalékos utazási kedvezmény Mezőfalvára

A MÁV-START, a GYSEV és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara együttműködésének eredményeképpen a 2017. május 31-én és június 1-jén megrendezésre kerülő I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva iránt érdeklődők 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezménnyel utazhatnak a rendezvényre.

A kedvezmény érvényesítéséhez első lépésként a MÁV-START illetve a GYSEV jegypénztárainál kell jelezni, hogy az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva kiállítás és Dunaújváros az úti cél, és az ehhez szükséges 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményes jegyet kell kérni.

Az érvényesítés második lépéseként a rendezvény főbejáratánál a szervezőknél kell 8:30 és 17:00 között lebélyegeztetni az 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményes jegyet, melyet a visszaút során ellenőriznek a MÁV-START illetve a GYSEV jegyvizsgálói. Ennek elmulasztása esetén a jegyvizsgáló a kedvezményes menetjegyet teljes árú jegyre egészíti ki, illetve pótdíjat számít fel.

A kedvezményes menetjeggyel történő utazás 2017. május 30-án 00:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény napját követő napon, 2017. június 2-án 24:00 óráig be kell fejezni. Dunaújváros és a rendezvény mezőfalvai helyszíne között buszjáratot indítanak a szervezők, mely buszokra a vonatjegy felmutatásával ingyen lehet felszállni.

A buszok reggel 8 és este 18 óra között folyamatosan közlekednek. A megállókban és a buszokon kihelyezett táblák segítik a tájékozódást. A transzfer igénybevétele előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni az alábbi linken lehet:
https://miniapp.nak.hu/nak-regisztracio/szantofoldinapbusztransfer/

Minden egyéb esetben az utazás a szabad helyek függvényében lehetséges.

A rendezvényt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) közösen hívta életre, egy 39 hektáros egybefüggő területen. Az ország legnagyobb szántóföldi rendezvénye szakmai szemmel mutatja be egyebek közt a precíziós gazdálkodás előnyeit és a hozzá tartozó technológiai hátteret, modern és hatékony mezőgazdasági gépeket, eszközöket és a használatukból származó előnyöket. A precíziós gazdálkodásra való áttérés eredményesebb termesztést tesz lehetővé, de ehhez szükség van az informatikai vívmányok széles körű felhasználására, a termesztéstechnológia aktualizálására.

Ma már Magyarországon is rendelkezésre állnak a technikai illetve berendezési feltételek a precíziós gazdálkodás széles körű alkalmazásához, a kapcsolódó beren-dezéseket és gépeket a kiállításon meg is lehet tekinteni, illetve több esetben ki is lehet próbálni. Mezőfalván az állógépes bemutató mellett egy helyen, egy időben lehet megismerni a széles körű gépkínálatot és az új technológiákat. A NAK és rendező partnere, a MEGFOSZ nagyon fontosnak tartja, hogy az újdonságokat szántóföldi körülmények között, látványos, gyakorlati bemutatókkal is közelebb hozzák.Programok


Kapcsolat

Tóth Nikolett

+36 30 409 0652

szantofoldinapok@nak.hu


Posta cím:

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

A 39 hektáros rendezvényhelyszín drónfelvételen:

>

Útvonaltervező:


Kiállítóink

Gépes kiállítók

Mikró-és kisparcellás bemutató partnereink
A rendezvény médiapartnerei: