top of page

GWE Budafilter Kft.

A GWE Budafilter Kft. 34 éve készíti Mezőfalván a német DIN 4925 szabvány szerint és egyedi magyar szabadalom alapján előállított vízkútfúrásokhoz használatos PVC-U kútbéléscsöveket, réselt szűrőket és a saját fejlesztésű PVC-U tekercselt szűrőket. A szabványtól eltérő méretekkel és kivitellel gyárt ragasztótokos csatlakozással készülő termékeket is. A gyártmányok teljes rendszert alkotva kapcsolódnak egymáshoz és a kiegészítő termékekhez.

A GWE cégcsoport termékei könnyen kezelhetőek, korrózióállók, illetve kedvező, reális áron, megfelelő minőségi terméket szolgálnak a végfelhasználók részére. A PVC-U termékeken kívül a GWE csoport rozsdamentes kútépítési anyagokat, szivattyú termelőcsövek és saját búvárszivattyúkat is kínál partnerei részére.

Mivel a GWE Budafilter Kft. termékeit ivóvíz- és öntöző-kutak kivitelezésénél alkalmazzák, fontosak a megfelelő engedélyek, ennek megfelelően a társaság rendelkezik Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ), illetve az Országos Környezetegészségügyi Intézet (OKI) által kibocsátott engedéllyel. A GWE csoport külföldön gyártott termékei ezen felül rendelkeznek a német KTW tanúsítvánnyal.

GWE Budafilter Kft.
bottom of page