top of page

Készenlét Zrt

A Készenlét Zrt. mezőgazdasági gépek értékesítésével, szervizével és azok teljes körű alkatrész forgalmazásával foglalkozik 1990 óta. Termékpalettájukon megtalálhatóak a növénytermesztési erőgépek és munkagépek teljes kínálata, melyek közül kiemelkednek a Sampo kombájnok, a Kioti traktorok, a Kverneland talajművelő eszközök és Vicon zöldsor gépei. A vállalat a Faresin etetőkocsik kizárólagos importőre de a gyártó teleszkópos rakodógépei is a kínálat részét képezik.

A Készenlét Zrt. kezdetektől fogva értékesít állattenyésztési gépeket és technológiákat, mára megtalálható kínálatukban az istálló technológiák teljes vertikuma, emellett kiemelt forgalmazói Magyarországon a francia Emily munkaeszközöknek és a Pichon trágyakezelés gépeinek.

Mára 3 telephelyről látják el tevékenységüket, Pápán, Szihalomban és Szászváron egyaránt rendelkeznek gépbemutatói térrel, szerviz,- és raktárkapacitással, de a telephelyeiken működő alkatrész szaküzletekben azonnal megvásárolhatóak az általuk forgalmazott gépek alkatrészein túl számos egyéb kiegészítő és alkatrész.

Készenlét Zrt
bottom of page