top of page

Pappas Auto

A PAPPAS AUTO több, mint 7 évtizede van jelen az autópiacon, mára Közép-Európa egyik legnagyobb és legújítóbb szellemű járműkereskedelmi vállalata.

A cégcsoport 34 éve van jelen Magyarországon, Pappas Auto Magyarország Kft-ként pedig 19 éve áll Ügyfelei rendelkezésére.

Mercedes-Benz, Mercedes-UNIMOG, Jeep, Alfa Romeo, Kia, Fiat, Fiat Professional járművek értékesítésével, valamint ugyanezen márkák és még az Omniplus, DAF, Iveco, Lancia, smart márkájú gépjárművek szervizelésével foglalkoznak.

Kiterjedt használtautó értékesítéssel és flotta management szolgálatatással is rendelkeznek, utóbbinak köszönhetően üzleti partnereik professzionálisan, optimálisan és a lehető leggazdaságosabban tervezhetik meg autóparkjukat.

A kiállításra egy nagyon különleges Mercedes-UNIMOGGAL érkeznek.

78 éve készült el a Mercedes-Benz UNIMOG prototípusa: az alapvetően a mezőgazdaság számára kifejlesztett járműkoncepció már a kezdetekkor óriási sikert aratott. Az Unimog fogalommá, és sokak számára vágyott eszközzé vált. Sokcélú felhasználhatóságát nehéz lenne felsorolni, de álljon azért itt néhány példa: mező- és erdőgazdaság, árvíz- és katasztrófavédelem, közúti, vasúti és repülőtéri vontatás, út-, vasút- és zöldfelület-karbantartás, városüzemeltetés, közműépítés, áramszolgáltatás és áramfenntartás, kommunális alkalmazás, expedíciós és hobbijármű stb.

Pappas Auto
bottom of page