top of page

Petrányi-Autó Kft.

A Petrányi Autó 1992 óta stabil vállalkozás, mely folyamatosan fejlődik és bővül. Közel 50.000 eladott autó és elégedett ügyfél, 150.000 alkatrész raktáron, 200 munkatárs, számos szerviz állás és szakképzett szerelő. Kínálatukhoz új és használtautó értékesítés, szerviz és karosszéria, alkatrész értékesítés, flotta értékesítés valamint számos innovatív szolgáltatás tartozik. A vállalat mindig azt tartja szem előtt, hogy ügyfelei és munkatársai arcán látszódjon a mosoly, az elégedettség, mert érzik, hogy jó helyen vannak, jól választanak és mindig számíthatnak rájuk. Minden erőfeszítésüket ezért teszik!


Autók

Pickupok - Ford Ranger ; Ford Ranger Raptor ; RAM1500 ; RAM TRX

Petrányi Pickupok! Mindent visznek!

Ha pickup, akkor Petrányi Autó! A Ford és a RAM márkák hivatalos hazai képviselőjeként pickupjaikkal az igények lehető legszélesebb kínálatát le tudják fedni. Legyen az egyszerű, de megbízható munkaeszköz, egy kompromisszummentes luxusgép, vagy akár egy full size amerikai V8-as erőgép, esetleg egy tereprallye-génekkel megáldott versenygép – a Petrányi-Autó megmutatja, mennyivel több is ez a kategória, mint amit elsőre belegondolunk!


Ford Bronco

A Ford ezen masszív és rátermett SUV járművet extrém Built Wild tartóssági tesztelésnek vetették alá, innovatív kialakítása pedig garantálja az izgalmas vezetési élményt minden terepen. A mindig kalandra kész Bronco a frissíthető technológiák legújabb generációját kínálja a szabadtéri tevékenységek rajongóinak.


Tesztvezetés

A Petrányi Pickupokkal, valamint a minden terepen izgalmas élményt nyújtó Ford Broncóval nem csupán megismerkedhet, de ki is próbálhatja azokat a 7. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-n.

Petrányi-Autó Kft.
bottom of page