top of page

SZN 2023 - fókuszban a szélsőséges időjárás és a védekezési lehetőségek

2022 sajnos sokak számára egyet jelent a kiégett mezőkkel, termésveszteséggel, károkkal, amelyeket a szélsőséges időjárás okozott. Az előrejelzések alapján nem reménykedhetünk abban, hogy az elkövetkező években az időjárás kegyesebb lesz hozzánk, ezért érdemes felkészülni az időjárás okozta károkra és védekezési tervet dolgozni ki rá. A NAK Szántóföldi Napok 2023-ban górcső alá veszi azokat a lehetőségeket, technikákat és jó gyakorlatokat, amelyek alkalmazhatók aszályos időben növényeink, terményeink védelmében.Az előző évekhez hasonlóan a 2023-ban lebonyolításra kerülő Szántóföldi Napok és AgrárgépShow a mezőgazdasági termelésben, élelmiszer előállításban, állattenyésztésben résztvevők illetve az agrárium iránt érdeklődők számára szolgál széleskörű szakmai programkínálattal.


Az eddig megszokott módon változatos bemutatókkal, színvonalas kiállítókkal és hasznos újdonságokkal várjuk az érdeklődőket.


A rendezvénnyel kapcsolatos hírekért, a tervezett programokért kísérje figyelemmel weboldalunkat, illetve a Szántóföldi Napok facebook oldalát.


Comments


bottom of page