top of page

Verbis Kft.

A Kft Budapest XV. kerület Mélyfúró u.2/E. szám alatti központja mellett már öt vidéki telephelyen is várják meglévő és leendő ügyfeleiket értékesítési- és szervizszolgáltatással.


Páratlanul széles választékuk kiterjed a kert- és parképítésben, fenntartásban használatos, valamint kommunális célú gépeken túl a mély- és magasépítésben, útépítésben, betontechnológiában, földmunkában, építőiparban, mezőgazdaságban, újrahasznosításban, raktározásban, kikötői- és konténerterminálokon használt rakodógépek, általános és célgépek szinte teljes spektrumára, a hozzájuk tartozó alkatrészekre és kiegészítő adapterekre, munkaeszközökre (hidraulikus adapterek, bontó-, ásó-, kotró-, törőkanál, roppantó olló, őrlő olló, tömörítő, fúró, vágó, fűnyíró, hómaró, szárzúzó, betonkeverő, seprő stb.).

Emellett szinte minden ismert építőipari, ipari, mezőgazdasági erőgéphez, motorhoz kínálnak gyári, illetve azzal megegyező minőségű utángyártott alkatrészeket: motorikus alkatrészek, traktoralkatrészek, targoncaalkatrészek, olajszűrők, levegőszűrők, földmunkagép, rakodógép és más építőgép alkatrészek.

Saját fejlesztő és gyártókapacitásunknak köszönhetően a nem általuk forgalmazott gépekhez is szinte bármilyen csatoló adaptert és munkaeszközt rövid határidőn belül képesek legyártani.

A VERBIS Kft által forgalmazott valamennyi eszköz teljeskörű szerviz szolgáltatásával is állnak vevőik rendelkezésére.

Verbis Kft.
bottom of page