top of page

A NAK+ szolgáltatásai is megjelennek a 7. NAK Szántóföldi Napokon

A NAK Agrárszolgáltató Kft. évről évre bővíti szolgáltatási palettáját, hogy az aktuális igényeknek megfelelően minél több irányból támogathassa a gazdálkodók munkáját és a mezőgazdasági termelést.


Kollégáink kint lesznek a NAK Szántóföldi Napokon is és válaszolnak valamennyi felmerülő kérdésre, legyen szó laborvizsgálatról, tápanyag-gazdálkodási terv készítésről vagy akár kedvezményeket biztosító MOL kártya igényléséről.


Továbbra is elérhető a permetezőgép műszaki felülvizsgálat szervezése a kamarai hálózaton keresztül, mellyel helyben, kedvezményes áron tehetnek eleget a gazdálkodók jogszabályi kötelezettségüknek.

Ugyan a 2024-es év még tartogat változásokat az elektronikus adatszolgáltatások terén, munkatársainkra számíthat a gazdálkodási napló vezetésében is, valamint plusz díj ellenében a 24 órás rovarölőszerrel végzett növényvédelmi kezelések bejelentését is vállaljuk.

Látogassa meg a NAK+ sátrát és tudjon meg többet az idei évi külföldi tanulmányi utakról is, melyek által megismerheti a leginnovatívabb külhoni mezőgazdasági megoldásokat, jógyakorlatokat.


Az év második felében meghirdetjük az egyes támogatásokhoz kötődő kötelező, támogatott képzéseket is; amennyiben rendelkezik ilyen kötelezettséggel, kollégáink bővebben tájékoztatják a NAK+ sátrában.


A2025-től induló Agrár-környezetgazdálkodási program és Ökológiai gazdálkodásra történő áttérés, ökológiai gazdálkodás fenntartása pályázatok által előírt területmérésben is számíthat segítségünkre, azonban tekintettel arra, hogy a programok még előkészítés alatt állnak, a területmérési szolgáltatásunkról csupán a nyár végén fognak tudni kollégáink pontos iránymutatással szolgálni, de addig is érdemes figyelemmel kísérni a NAK+ megújult weboldalát és facebook oldalát.

Comments


bottom of page