top of page

Elnöki köszöntő



Mezőfalva neve egyre inkább összeforr a NAK Szántóföldi Napokkal, és ez idén sem lesz másképp. Az ország legnagyobb szabadtéri agrárszakmai kiállításának 2023-ban is a Fejér vármegyei település ad otthont, június 7-8-án, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége szervezésében.


Mezőfalva volt a helyszíne évekkel ezelőtt az első Szántóföldi Napoknak is, amikor még csak reméltük, hogy valami maradandót sikerül létrehoznunk, aminek folytatása lehet. Lett. Évről évre lenyűgözőbb kínálattal, professzionális szervezéssel, magas látogatószámmal.

A rendezvény felívelő sikerét a világjárvány sem törte meg, a kíváncsiság nem lankad sem a látogatók, sem a kiállító cégek részéről, ezúttal is száznál több kiállító várja majd az érdeklődőket, 42 hektáros területen. Bemutatásra kerülnek, illetve kipróbálhatóak lesznek olyan eszközök, gépek, lehetőségek, technológiai fejlesztések és jó gyakorlatok, amelyek megoldást jelenthetnek napjaink környezeti, gazdasági és időjárási kihívásaira.


Idén a fenntarthatóság áll rendezvényünk középpontjában. Amiről elméletben oly sokat hallani, itt a gyakorlati megvalósulására is láthatóak lesznek példák. Ezúttal is széles programkínálat célozza a különböző ágazatokban érdekelt agrárvállalkozókat, gazdálkodókat. A mezőgazdasági termelésben, élelmiszer-előállításban, de az oktatásban résztvevők, illetve az agrárium iránt érdeklődők számára egyaránt hasznos és érdekes lesz a 2023-as NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-Mezőfalva. Kár lenne kihagyni!


A rendezvény ingyenes, kapunyitás 2023. június 7-én!

bottom of page