top of page

Gyógynövény Szövetség és Terméktanács a NAK Szántóföldi Napokon

A Gyógynövény Szövetség és Terméktanács célja a gyógynövény ágazatban megnyilvánuló érdekek feltárása, egyeztetése és harmonizálása, a szakmai érdekek megfogalmazása és összefogása a gyógynövény vertikum területén működő gyógynövénytermesztéssel, gyűjtéssel, felvásárlással, feldolgozással és kereskedelemmel foglalkozó, gyógynövényekből készített termékeket előállító, illetve forgalmazó valamennyi gazdálkodó szervezet, természetes jogi személy, illetve ezek szerveződései között, továbbá az ezen területen tevékenykedő magánszemélyek, egyetemi oktatók és szakemberek összefogása.

A Silvestris és Szilas Kft. mint a Gyógynövény Szövetség és Terméktanács tagja bemutatja, hogy a modern agrárgazdálkodás részeként hogyan férnek meg egymás mellett, hogyan egészítik ki egymást a haszon és gyógynövények a fenntartható gazdálkodás érdekében.

Gyógynövényeink közül kiállítva megtalálják az oregánót, muskotályzsályát, angelikát, tárkonyt valamint a lestyánt.


A NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-Mezőfalva eseményen a Gyógynövény Szövetség és Terméktanács sátrában szakértők várják az érdeklődőket hasznos tanácsokkal és információkkal a gyógynövénytermesztéssel kapcsolatban.

bottom of page