top of page

Meghosszabbított kedvezményes kiállítói jelentkezés 2024. május 9. éjfélig!

Frissítve: 20 órával ezelőtt

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) 2024. június 5-6-án rendezi meg hazánk legnagyobb szántóföldi rendezvényét. A NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow a mezőgazdasági termelésben, élelmiszer előállításban, állattenyésztésben résztvevő, illetve az agrárium iránt érdeklődők számára szolgál széleskörű szakmai programkínálattal.

 

Mezőfalva neve egyre inkább összeforr a NAK Szántóföldi Napokkal - ez idén sem lesz másképp! Az ország legnagyobb szabadtéri agrárszakmai kiállításának az idei évben is a Fejér vármegyei település ad otthont.

 

Az esemény lehetőséget kínál, hogy az ágazat legmeghatározóbb piaci szereplőivel, döntéshozóival találkozhasson, egyben kiváló alkalom a bemutatkozásra olyan vállalkozások számára, akik az agráriumban tevékenykednek vagy ezen a területen célozzák meg potenciális partnereiket, vásárlóikat, ügyfeleiket. 

 

Az ország legnagyobb szántóföldi rendezvényén a legaktuálisabb szakmai információkat, fejlesztéseket, jó gyakorlatokat mutatjuk be, amelyre minden évben átlagosan 20 000 látogató kíváncsi. A két napos eseményen számtalan üzlet és szakmai ismeretség köttetik és erre a két napra Mezőfalva az agrárium meghatározó tudáselosztó központjává válik.

 

Állítson ki Ön is az ország legnagyobb szántóföldi rendezvényén! Jelentkezzen május 9. éjfélig, hogy kedvezményes feltételeket csatlakozhasson kiállítóink sorába.

 

A NAK fő feladatának tekinti az agrárium területén működő egyéni és céges vállalkozások sikerének és fejlődésének támogatását és a szektorban tevékenykedők tájékoztatását. A 42 hektáron megrendezésre kerülő NAK Szántóföldi Napok nemcsak a vármegye, de az egész ország területéről vonzza a gazdálkodókat, szakmai szervezeteket és az agrárium iránt érdeklődőket. Az eseményről számos sajtóorgánum is tudósít és széles körben osztunk meg információkat a közösségi felületeken is.

 

Várjuk Önt is, legyen részese a sikerünknek!

 

A rendezvényről és a kiállítási lehetőségekről a https://www.szantofoldinapok.hu/kiallitoknak  oldalon olvashat részletesen!

 

bottom of page