top of page

NAK Szakmai Színtér – Szaktanácsadási stand


Az új Közös Agrárpolitika, a külpolitikai helyzetből adódó gazdasági hatások és a digitális eszközök használatának elsődlegességéből eredő változások, a támogatásokhoz kapcsolódó adminisztráció érzékenyen érintik a mezőgazdasági termelést és értékesítést. Az agrártermelők rövid idő alatt számtalan olyan információt kapnak, ami befolyásolja a tevékenységüket az eredményességüket és a bevételeiket. Ezekből az információkból kell – gyakran kevés idő alatt – meghozniuk olyan döntéseket, amelyek hosszútávon határozhatják meg tevékenységüket. A kedvező döntések előkészítésében és a fejlesztések lebonyolításában segíthetik a mezőgazdasági termelőket a szaktanácsadók.


A NAK által nyilvántartott, több mint 1200 szaktanácsadó 104 szakterületen nyújt technológiai és adminisztratív segítséget ügyfeleinek.

Standunkra várjuk azokat a termelőket, akik szaktanácsadók segítségét szeretnék igénybe venni, de még nem találták meg a számukra megfelelőt. Részükre információt nyújtunk az adott szakterületen tevékenykedő szaktanácsadókról és elérhetőségeikről.


Várjuk azokat az érdeklődőket is, akik a már jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek és szívesen átadnák tudásukat másoknak is, és gondolkodnak azon, hogy szaktanácsadási tevékenységet folytassanak. Nekik segítünk eligazodni, hogy mit jelent a szaktanácsadói tevékenység, hogyan tudnak ilyen tevékenységet végezni, hogyan kerülhetnek a szaktanácsadói névjegyzékbe, illetve milyen feltételeket kell teljesíteniük ehhez.


A már szaktanácsadói tevékenységet végző, névjegyzéki szaktanácsadók pedig tájékoztatást kaphatnak tőlünk a névjegyzékhez kapcsolódó képzési, beszámolási és adminisztratív feladatokról, illetve egyéb kérdéseiket, tapasztalataikat is megoszthatják velünk.


A standon lehetőség lesz a szaktanácsadók képzési kötelezettségének teljesítéséhez kapcsolódó kreditjóváírást megalapozó jelenléti ív aláírására is.

bottom of page