top of page

Megkezdődtek a 2024-es NAK Szántóföldi Napok-Mezőfalva előkészületei

Magyarország legnagyobb szántóföldi eseményének idén is Mezőfalva ad otthont. A június 5-6 között megrendezésre kerülő nagyszabású rendezvény előkészületei javában zajlanak, ezzel párhuzamosan megnyílt a lehetőség a kiállítói regisztrációra. Érdemes már most jelentkezni hisz 2024. május 1. előtt még kedvezményes feltételeket kínálunk kiállítóinknak.



Várjuk visszatérő és új partnereinket, a szántóföld művelésének mesterei mellett termelők számára is lehetőséget biztosítunk a bemutatkozásra.   A rendezvény 42 hektáros területen, évente átlagosan több mint 20 ezer agrár érdeklődésű látogatót vonz az ország minden szegletéből Fejér vármegyébe.


Színvonalas programkínálatunk garancia arra, hogy a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-Mezőfalva maradandó élményeket kínál majd mindazoknak, akiket lenyűgöznek a mezőgazdasági gépek, gépkapcsolatok, akik nyitottak a magyar mezőgazdaság legújabb vívmányaira, esetleg az ágazat aktuális kihívásaira adott válaszokra, megoldásokra kíváncsiak.


A kamara szakértői idén is fontosnak tartják a gazdálkodók legégetőbb problémáira irányítani a figyelmet. A kétnapos találkozón a szélsőséges időjárás okozta károk csökkentése, a vízgazdálkodás lehetőségei, a vadkárok minimalizálásának módjai, valamint talajaink megőrzésének sürgető kérkedései kerülnek fókuszba. 


Találkozzunk Mezőfalván! 

bottom of page